Ingredienser:
1 papaya ikke for
moden.
6 forårsløg.
1 frisk rød chili.
3 spsk. vindruekerneolie.
1 fed presset hvidløg.
400 g. hakket oksekød.
½ dl. rosiner.
½ dl. cashewnødder.
Salt og peber.
Friskreven parmesanost til drys.
Tilbehør:
Ris eller groft brød.
|
Fremgangsmåde:
Halver papayafrugten på langs og
skrab kernerne ud. Skræl den og skær den i tynde skiver, forårsløg
i mindre stykker og chili i ringe.
Opvarm en Wok over kraftig varme og slyng olien rundt.
Lynsteg forårsløg, hvidløg, chili og nødder i 1 minut. Tilsæt kød og
rosiner. Lynsteg til kødet har taget farve.
Skru ned for varmen og bland forsigtigt papayaskiverne i.
Varm igennem og server straks drysset med reven parmesanost.
|